fredag 1 januari 2010

5v

Idag blev valparna 5v gamla. Dom växer så det knakar och har numera två extra mammor. Nämnligen familjens två andra hundar Freja & Hera. Dom leker, busar, kissar på tidningarna, skäller, morrar, äter själva, gosar och tuggar på precis allt! Klorna klipptes igår och det gick jättebra. Vi tränar hantering med valparna varje dag för att dom ska bli så lätthanterliga som möjligt.

Lillemor & Mozart blir som tidigare nämnt blåögda. Vad vi tror nu så blir Mozart en Blue Fawn med vita tecken, Ted blir röd med vita tecken, Moe, Dante & Rut blir antingen black brindle, red brindle, eller mahogny brindle. Moa & Mio blir fawn med vita tecken , Lillemor ser ut att bli en blue brindle med vita tecken. Det är bara spekulationer än så länge då det är så svårt för mig att säga vid 5v ålder.

Från vänster: Ted, Moe, Lillemor, Rut, Dante, Moa, Mio & Mozart. Dante & Rut är dom två som redan har hem som väntar om 3v.

2 kommentarer:

  1. åh, vad söta =) nu blev jag lite valpsjuk, hehe

    SvaraRadera
  2. Du och Lotta har gjort ett fantastiskt jobb med ALLA hundarna, men framför allt med valparna! Kämpa på och var stolt över dig själv Michelle! Vi är bara ledsna över att vi tyvärr inte har möjlighet att njuta av en av dom underbara valparna! Kram Anneli & Max

    SvaraRadera