onsdag 20 januari 2010

Onsdag

I stundens hetta ligger Hera och rullar på rygg i den stora soffan, morrar jättehögt gör hon samtidigt för det är så hon gör när hon är lycklig. Freja ligger med halvöppna ögon och försöker hålla reda på valparna trots att hon är så trött att hon inte egentligen orkar. Jag sitter och är nöjd över dagen! Vi har nämnligen varit hos veterinären med valparna. Givetvis gick alla våra guldklimpar UA (utan anmärkningsfel). Vi blev så glada! Jag har haft mardrömmar och ångest över att det skulle vara något medfött fel eller sjukdom. Men icke! Vi pustade ut..

Valparna var jätteduktiga, modiga och avslappnade. Jättesnälla och trygga. Vissa skrek jättehögt över chippet (speciellt Moa) och vissa kände det inte alls. Veterinären berömde oss med så fina ord som att dom var väldigt väääldigt fina, stora, välmående och välskötta valpar. När vi skulle väga dom så sa dom i väntrummet att det var det sötaste dom hade sett, förvånade blev dom när vi berättade att valparna bara var 7 och en halv vecka gamla, dom hade gissat på 12v. Så stora tyckte dom att valpisarna var.

Här kommer deras vikt.
Moa: 4,8kg
Lillemor: 5,2
Moe: 5,2
Rut: 5,4
Mozart: 5,8
Mio: 5,8
Ted: 6,0
Dante: 6,0
Snart är den stora dagen här. På fredag flyttar Dante, Rut & Lillemor till sina nya fina hem. På onsdag flyttar Mio upp till sitt kärleksfulla hem i Uddevalla. Sen är det bara pojkarna och Moa kvar. Vi ska nog hitta något till dessa små guldklimpar också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar